Kerstconcert samen met Kamerkoor Erato

      Reacties uitgeschakeld voor Kerstconcert samen met Kamerkoor Erato

Sinterklaas is weer op weg naar Spanje en de Kerst doet zijn entree op straat en in de huizen. Zondagmiddag 22 december viert Brassband Heman kerst in de Ontmoetingskerk in Zuidwolde samen met Kamerkoor Erato. Het concert begint om 15 uur en is gratis.

De muzikaal leiders Aline Werkman (Brassband Heman) en Roel Griffioen (Kamerkoor Erato) hebben een sfeervol kerstprogramma opgesteld. Een mooie mix van muziek en zang, een goede start van de kerstvakantie.

Kamerkoor Erato, opgericht in 1989, is een gezellig en ambitieus amateurkoor met zo’n 25 leden. Sinds de oprichting staat het koor onder de enthousiaste leiding van Roel Griffioen, die koordirectie studeerde bij Bruno de Greeve aan het Gronings conservatorium. Het repertoire bestaat uit a capellamuziek, vooral uit de renaissance en de twintigste eeuw, met uitstapjes naar de oude muziek, barok en popmuziek. De naam van het koor is ontleend aan Erato, de muze van de minnezang uit de Griekse Mythologie.

Ook bij dit concert is het gratis entree inclusief chocolademelk en glühwein. Middels een vrije gift bij de uitgang kunt u uw waardering alsnog geven. Hieronder de gegevens voor u op een rijtje: