Fijne Zomer

Met een geslaagd dubbelconcert met Martini Brassband Groningen hebben wij het muziekseizoen 2022-2023 afgesloten. Wij wensen iedereen een fijne zomer.

Zomeravondconcert 20 juli 2023

Dubbelconcert Martini Brassband Groningen en Brassband Heman U bent van harte welkom om samen met ons het muzikaal seizoen 2022-2023 af te sluiten. Locatie google maps (link)

Festival Borkum 2023

Zon, zee en muziek! De ingrediĆ«nten van festival op Borkum. Elk jaar organiseert de MGD (Muziekbond Gronigen Drenthe) een festival in juni op het Duitse waddeneiland Borkum. Dit jaar deden… Lees verder »

Join the club!

The club Brassband Heman. We hebben namelijk enkele vacatures op cornet en althoorn. Speel jij een van deze instrumenten? Lees dan verder. Brassband Heman is een brassband waar we, naast… Lees verder »

QR-code Plantenactie

Wilt u uw bestelling van de plantenactie digitaal betalen? Scan dan onderstaande QR-code met de camera op uw telefoon, u kunt dan doorklikken om op de betaalwebsite te komen. Bedankt… Lees verder »

Plantenactie 2023

Op 12 mei – de vrijdag voor moederdag – hebben we dit jaar de veel gevraagd plantenactie. We komen in op die dag vanaf ca 17.00 uur in Zuidwolde, Noordwolde… Lees verder »

Vacature cornet

Wil jij graag cornet spelen bij een brassband? Dan heb je nu de kans. Brassband Heman zoekt namelijk cornettisten. Heb jij interesse? Laat het ons weten. Meer informatie over Brassband… Lees verder »

Vacature althoorn

Wil jij althoorn spelen bij een leuke brassband in de derde divisie? Dan ben je bij ons aan het goede adres en neem contact op. Wil je meer weten over… Lees verder »