Brassband Heman zoekt dirigent(e)

      Reacties uitgeschakeld voor Brassband Heman zoekt dirigent(e)

Christelijke Brassband Heman is op zoek naar een nieuwe dirigent(e).

Wie zijn wij?

Brassband Heman is opgericht in 1914 te Zuidwolde (Gn). De vereniging bestaat ongeveer uit 30 muzikanten met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden. Het is een gezellige vereniging waarbij muzikaliteit en saamhorigheid erg belangrijk is. Momenteel komen wij uit in de 4e/3e divisie. We repeteren op de donderdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur. In aanloop naar belangrijke evenementen vinden er studiedagen en sectierepetities plaats.

Wij bieden je

Naast muzikale ambities vervullen we een maatschappelijke rol, wat zorgt voor een afwisselende agenda. Naast deelname aan concoursen of kampioenschappen, verzorgen we namelijk ook concerten in de regio en verlenen we onze medewerking aan kerkdiensten. Hierbij vinden we het belangrijk om de samenwerking op te zoeken met bijvoorbeeld andere (blaas)ensembles of verenigingen.

Wij zoeken jou

We zoeken een dirigent(e) met een heldere visie voor de muzikale ontwikkeling van de band. Dit betekent dat je een uitgebalanceerd programma kunt samenstellen op basis van de capaciteiten van de bezetting en de ambities van de band. Je vervult een actieve rol in, samen met het bestuur en de leden, het verder bouwen aan het orkest. Je kunt de leden op een positieve manier inspireren. Je weet de leden te stimuleren om altijd het beste uit zichzelf te kunnen halen en kunt omgaan met verschillende niveaus binnen de band.

Je hebt een conservatoriumopleiding voor directie. Ervaring en een netwerk in de brassbandwereld zijn een pré. Wij zoeken iemand die een klik met de band heeft, makkelijk aanspreekbaar is en enthousiasme kan overbrengen.

De procedure

Ben je geïnteresseerd om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Stuur dan vóór 20 augustus 2021 je motivatiebrief en je CV naar ons via voorzitter@brassbandheman.nl. Eind augustus/ begin september ontvang je nader bericht. In september vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Meer informatie

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met onze voorzitter Johan Troelstra via 06-15220696, of via voorzitter@brassbandheman.nl.

Contact