Brassband Heman presenteert: Maestro concert!

      Reacties uitgeschakeld voor Brassband Heman presenteert: Maestro concert!

Op zaterdag 18 maart houdt brassband Heman uit Zuidwolde een Maestroconcert, gebaseerd op het succesvolle tv-programma ´Maestro´ van de Avrotros.

In dit televisieprogramma worden bekende Nederlanders zonder enige kennis van zaken voor een orkest gezet dat zij moeten gaan dirigeren. Waar in het tv-programma BN-ers dirigeren, zullen bij ons bekende mensen uit Zuidwolde en omgeving gaan dirigeren. Een deskundige jury zal de kandidaten beoordelen.

De kandidaten zijn serenademan Peter Beukema, huisarts Bob van de Riet en burgemeester Erica van Lente. Zij staan voor het eerst van hun leven voor een orkest. Dat lijkt gemakkelijk, maar dat is het niet! De kandidaten hebben elk een muziekstuk met de band geoefend. Daarnaast hebben zij een stoomcursus gehad van onze eigen maestro Jappie Dijkstra om de kneepjes van het vak te leren.

Bent u ook zo benieuwd hoe de kandidaten het er van af gaan brengen?  Kom dan naar het Maestro concert op zaterdag 18 maart in de ontmoetingskerk te Zuidwolde (Groningen). Het concert begint om 20.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via voorverkoop@brassbandheman.nl. Het belooft een vermakelijke avond te worden!