Agenda

Tromboneworkshop

Op zaterdag 4 november 2017 organiseert Brassband Heman een workshop voor trombonisten, van 15:00-17:00 in de Maranathakerk in Bedum. De workshop zal worden gegeven door Wilbert Zwier. Wilbert heeft een vaste aanstelling als trombonist bij orkest de Ereprijs, gevestigd in Apeldoorn. Dit ensemble specialiseert zich in nieuwe muziek. Daarnaast is hij werkzaam als freelance trombonist in ensemble-, orkest- en solistisch verband. Hij werkt als docent groot koper en zet zich in voor het enthousiasmeren van kinderen voor muziek als uitvoerder van de voorstelling ‘Het Mysterie van het Verdwenen Geluid’. Als dirigent is Wilbert verbonden aan Chr. Muziekvereniging ‘Oranje’ uit Roden en sinds 2014 aan Brassband David uit Zwolle.

Kosten voor deelname aan de workshop bedragen 10 euro per persoon. Deelnemers aan de workshop hebben hiermee gratis toegang tot het concert dat ´s avonds zal worden gehouden. Voor een maaltijd zal worden gezorgd. Aanmelden voor de workshop kan tot zaterdag 14 oktober, via trombone@brassbandheman.nl Na aanmelding volgt meer informatie over de workshop.

Als afsluiting van de workshop zal ’s avonds op het concert het muziekstuk “76 Trombones” uitgevoerd worden.

Bekijk hier de trailer voor de tromboneworkshop.

 

Najaarsconcert in Bedum

Heman´s eerste concert na de zomervakantie staat gepland op zaterdag 4 november 2017. Voor dit najaarsconcert is samenwerking gezocht met fanfare Oranje uit Roden onder leiding van Wilbert Zwier. Daarnaast zal Ukelele ensemble Mannen met Kleintjes ons voorzien van een muzikale toevoeging.

Het concert begint om 20:00 in de Maranathakerk te Bedum. De entree bedraagt €10,-, maar daarvoor krijgt u één consumptie gratis. Kaarten voor het concert zijn alvast te reserveren via voorverkoop@brassbandheman.nl

 

Kerstconcert 2017

Het jaarlijkse kerstconcert van Brassband Heman wordt gehouden op zondag 17 december 2017. Meer informatie volgt, houd de website en Facebook in de gaten.