Dirigentwissel bij Brassband Heman

      Reacties uitgeschakeld voor Dirigentwissel bij Brassband Heman

Brassband Heman vermeld met trots dat vanaf 1 januari 2022 Geert Jan Kroon de nieuwe dirigent is.

Geert Jan is een bekende in de brassband wereld. Hij is onder andere euphoniumspeler bij Soli Brass Leeuwarden*. Tevens is hij onder andere dirigent van Flevo Brass en Fanfare ‘Harmonie’ Akkrum. Naast deze activiteiten is hij componist en heeft in die hoedanigheid het verplichte werk voor de derde divisie van het NBK dit jaar, The Final Frontier geschreven.

Als brassbandman lijkt het Geert Jan een mooie nieuwe uitdaging om deze groeiende band te mogen dirigeren. Tijdens zijn proefdirectie werd zijn gevoel bevestigd dat Heman een orkest met ambities is en dit wil bereiken met plezier en hard werken. Oftewel een uitdaging waar hij zin in heeft.

Geert Jan Kroon is de opvolger van Aline Werkman die Brassband Heman vanaf 2018 geleid heeft. Heman is Aline dankbaar voor de mooie tijd de afgelopen jaren en de successen die met haar bereikt zijn, zoals kampioen in de vierde divisie op het NBK in 2019.

Heman kijkt uit naar de samenwerking met Geert Jan en om samen het verdere groeiproces in te gaan. Tot welke successen zal deze samenwerking leiden?

Geert Jan Kroon (links) en voorzitter Brassband Heman, Johan Troelstra (rechts)

Meer informatie over Geert Jan is te lezen op zijn website gjkmusic.nl