Najaarsconcert met speciale gast: Moti

      Reacties uitgeschakeld voor Najaarsconcert met speciale gast: Moti

ZUIDWOLDE najaar 2015 – Op zaterdag 17 oktober organiseert Heman een najaarsconcert in samenwerking met een drietal bijzondere gasten.
Mensen die in wel eens in het centrum van Groningen komen, zijn hem vast wel eens tegengekomen: Moti Rymarczuk, Gronings bekendste straatmuzikant. Met zijn gitaar, basedrum en zijn kenmerkende  grijze haardos is hij op verschillende locaties in de stad te vinden. Dat doet hij al meer dan dertig jaar, want hij speelt sinds 1978 met veel plezier. Het optreden van Heman met Moti is uniek te noemen, nog nooit eerder trad Moti op met een HaFaBra orkest, het belooft dan ook een bijzondere avond te worden!

Maar er is nog een component deze avond die het tot een speciale gebeurtenis maakt, dat is de presentator. Piet van Dijken -bekend van RTV Noord- is bereid gevonden de presentatie van de avond op zich te nemen. Hij kent Moti goed en het belooft dan ook een avond te worden waarin de liefde voor muziek het verbindende element zal zijn.

Locatie:                      Trefcentrum Bedum, Prof. Mekelstraat 1-5 Bedum
Aanvang:                    20:00 uur
Toegangsprijs:          €7,50 (donateurs 2 kaarten voor €10,-)

Wilt u erbij zijn, neem dan contact met ons op via voorverkoop@brassbandheman.nl, dan houden we u op de hoogte van de bijzonderheden en reserveren we alvast een toegangskaart voor u!