Kerstconcert op zondag 20 december

      Reacties uitgeschakeld voor Kerstconcert op zondag 20 december

ZUIDWOLDE DECEMBER 2015 – Zoals u al had kunnen nalezen op de agenda, besluiten we het jaar weer met een stemmig kerstconcert. DIt jaar kun u op zondagavond 20 december aanschuiven in de banken van de Ontmoetingskerk om samen met Heman de kerst in te luiden.

Er staat weer kerstmuziek uit vele windstreken op de lessenaar. Wat dacht u van een Calypso-uitvoering van Mary’s Boy Child, Engelse Carols en kerstliederen zoals die 300 jaar geleden door Johann Sebastian Bach op muziek werden gezet.

Als speciale gasten deze avond hebben we het Zuidwolder vocaal ensemble uitgenodigd, dat onder leiding staat van Alfred Poort. Natuurlijk is er voor u als bezoeker ook een rol weggelegd, in de vorm van samenzang met de brassband. De presentatie is in vertrouwde handen: Monique Kroeze zal op een vaardige manier de avond aan elkaar praten

In de pauze bieden we u een kopje warme chocolademelk aan, of voor de liefhebbers warme glühwein. Na de tijd is er weer gelegenheid tot nazitten onder het genot van een drankje bij café Moeke Vaatstra.

U bent allen van harte welkom. Het concert begint om half 8, de deur staat open vanaf 19 uur.