Kerstconcert met Tom Brevik

      Reacties uitgeschakeld voor Kerstconcert met Tom Brevik

ZUIDWOLDE 18 DECEMBER 2016 – Op zondag 18 december houdt brassband Heman haar jaarlijkse kerstconcert. Dit jaar is het concert extra bijzonder.

De brassband wordt namelijk gedirigeerd door de Noorse dirigent Tom Brevik. Brevik is als musicus, componist, arrangeur, uitgever, dirigent en jurylid een bekend persoon in de Noorse brassbandwereld. Hij heeft jarenlang de bekende bands Eikanger-Bjørsvik Musikklag en Manger Musikklag gedirigeerd. Daarnaast zat Brevik vele jaren in de muziekcommissie van de European Brass Band Association (EBBA) en is hij internationaal een veelgevraagd jurylid.
Als solisten zullen sopraan Elizabeth Vink en bariton Jan Martens hun muzikale medewerking verlenen aan dit concert. Zij hebben als dorpsgenoten een speciale band met brassband Heman. Er is een veelzijdig programma samengesteld, met prachtige kerstklanken. Op het programma staan traditionele hymnes, moderne bewerkingen en Noorse kerstmuziek. Naast verschillende solowerken begeleid door pianiste Petra Wielemaker, zullen Vink en Martens ook samen met de band optreden. Kortom: de perfecte ingrediënten voor een bijzonder sfeervol concert. Wij nodigen u van harte uit dit concert mee te maken.

Het concert vindt plaats op zondag 18 december om 19.30 in de Ontmoetingskerk te Zuidwolde (Boterdiep Westzijde 50). De toegang is gratis.