Brassband Heman hoogste score op Concours Drachten

      Reacties uitgeschakeld voor Brassband Heman hoogste score op Concours Drachten

Zaterdag 17 november behaalde Brassband Heman de hoogste score van de dag op het bondsconcours in Drachten. De band behaalde de 1e Prijs voor het inspeelwerk en op de twee concourswerken gemiddeld 90,45 punten. Dit puntenaantal houdt in: 1e Prijs, Promotie en Onderscheiding!

De juryrapporten waren, zoals het hoort, kritisch maar ook complimenterend met woorden als “Hartelijk bedankt voor de mooie muziek.”, “Genoten van een temperamentvolle uitvoering o.l.v. een zeer energieke dirigente.” en “Muzikaal feest”.

Heman kwam in de 4e divisie uit en had als inspeelwerk gekozen voor het koraal “Lord, thou are questioning”, als verplicht concourswerk “Beecher Variations” van Stephen Bulla en als vrije keuze concourswerk “Hispaniola” van Jan de Haan. Beide concourswerken zijn in het verleden verplichte werken geweest op de NBK (Nederlandse Brassband Kampioenschappen) in respectievelijk de vierde en derde divisie.

Wilt u Brassband Heman horen spelen? Op 23 december geven zij een Kerstconcert om 15.00 in de Ontmoetingskerk, Boterdiep WZ 50 in Zuidwolde. Toegang is gratis met chocolademelk en glühwein.

Meer informatie over de band kunt u ook vinden op Facebook BrassbandHeman of Twitter BrassbandHeman